wat werkt wel

Wij mensen zijn super goed in doen ‘hoe het hoort’, afgekort HHH. Ik noem het gekscherend ook weleens ‘heel hard huilen’, want als ik heel lang ‘hoe het hoort’ doe – om het gevoel te krijgen dat ik erbij hoor, anderen mij leuk vinden of gewoon ‘normaal’ te zijn – raak ik volledig uitgeput en moet ik hoogstwaarschijnlijk op een bepaald punt (als ik echt niet meer kan) heel hard huilen.

We kennen ze allemaal wel, de geëikte HHH’s, het feestje waar je eigenlijk niet naartoe wil, jezelf opwerpen als hulpouder op school terwijl je eigenlijk meer tijd aan jezelf zou willen besteden, ga zo maar door!

In mijn coaching gaan we dan ook op zoek naar jouw WWW, oftewel: ‘wat werkt wel’ met de toevoeging ‘voor jou’. Heel belangrijk overigens, deze twee woordjes, want wat voor mij werkt hoeft niet persé voor jou te werken. Toch? En hoe meer zicht je hebt op jouw WWW, hoe lekkerder dingen gaan. Dus kom maar op, laat hieronder maar eens wat WWW’s voor me achter!