over mij

De drijvende kracht achter CUUB ben ik, Jessica Wansink. Samen met Pascal heb ik drie kinderen en wonen we heerlijk groen aan de Waalbanddijk in Druten. Ik ben naast gek op mensen een echte dierenvriend, ik wandel veel met onze Spaanse Waterhond Soda, zo maak ik mijn eigen volle hoofd leger en krijg ik voldoende beweging.

Als klein kind – en ook als groot kind en volwassen vrouw – voelde ik me vaak een buitenbeentje. Ik begreep eigenlijk niet zoveel van andere mensen, ze deden het vaak zo anders dan ik het zou doen. Om ze wel te begrijpen en het gevoel te hebben erbij te horen (wist jij dat dit een eerste levensbehoefte is?) ging ik als kind al heel goed kijken ‘hoe’ anderen hun leven doen. Zo ontstond al jong de fascinatie voor menselijk gedrag en eigenlijk nog meer voor gedrag wat door de maatschappij als ‘anders’ wordt bestempeld. Stiekem vind ik dat juist het allerleukst! 

Dat heeft ervoor gezorgd dat ik me nu gespecialiseerd heb ik in AD(H)D. Hiervoor ben ik opgeleid door de 1e Verdieping, bovendien ben ik hierin ervaringsdeskundig. Ook met klachten ten gevolgen van stress, een burn out of whiplash kan je bij mij terecht. Eigenlijk alles waarbij je een ‘vol hoofd’ kan ervaren. 

Ik heb een kleurrijk cv, zo heb ik samen met een vriendin een interieurblog en geef ik samen met haar stylingadvies. Hierin kan ik al mijn creativiteit kwijt, je zou het een uit de hand gelopen hobby kunnen noemen. De rode draad is een scala aan opleidingen met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling.