individuele coaching

Van overleven naar leven, dat wil jij toch ook?

Ervaar jij stress, ben je moe en heb je het gevoel dat je aan het overleven bent? Of gaan mensen steeds over jou grenzen, ben je vaak boos of loopt je relatie niet zoals je zou willen? Heb je een kind wat je behoorlijk op de proef stelt, kan je geen rust vinden of vind je het lastig om keuzes maken?

En wil je graag…meer ontspanning, energie en leven! Of beter je grenzen aangeven, meer genieten en gelukkig zijn in je relatie? Wil je er voor je kind kunnen zijn, rust ervaren en ‘gewoon’ kunnen kiezen?

Hoe ziet de individuele coaching eruit?

De eerste stap is gezet! Door een paar keer te klikken ben je hier nu aan het lezen en met deze ene – ogenschijnlijk kleine – stap is er eigenlijk al iets in beweging gezet…je wil verandering en verandering betekent ‘het anders doen dan je gewend bent’: uit je comfortzone! Wist je dat je daar het meeste leert?

Het doel van de coaching is bewustwording – hoe doe jij de dingen die je doet? – zodat er weer keuzemogelijkheden ontstaan. Waardoor jij weer de regie over je eigen leven krijgt en weer ‘achter het stuur gaat zitten’. Met veiligheid en vertrouwen als belangrijke pijlers ‘mag alles er zijn’ en kijk ik zonder oordeel naar de vragen die je hebt. Daarbij maak ik onder andere gebruik van NLP en oplossingsgericht werk. Bovendien kijk ik vanuit Systemisch Werk altijd naar de patronen die vanuit  je gezin van herkomst eigen hebt gemaakt. Dit zal ik waar nodig visueel maken aan de hand van een (tafel-)opstelling.

Een familieopstelling kan veel inzicht geven bij kwesties die je al lang bezig houden en vaker terug lijken te keren: jouw onbewuste patronen. Het vertelt je welke – vaak helende – beweging je te maken hebt om meer balans te krijgen waardoor je het leven weer ten volste kan leven en je meer energie en ruimte gaat ervaren.

Voor wie nog meer?

Ook ouders – van kinderen met of zonder AD(H)D – zijn welkom in mijn praktijk. Het is goed om te weten dat je als ouder veel kan betekenen voor je kind en dat elke beweging die jij maakt invloed heeft op jouw kind. Ik kan jou/jullie hierin begeleiden. Voor (gescheiden) ouders ontwikkelden Anke Coopmans – van MUTO Mediation – en ik een (online) training.